Om kwalitatieve logopedische zorg te bieden, volgen wij met regelmaat scholingen en houden wij ons op de hoogte van de recente ontwikkelingen. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie (NVLF) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Ook nemen we deel aan verschillende netwerken:

  • De kwaliteitskring logopedie Dordrecht en omstreken
  • Het Oncologie Netwerk Dordrecht
  • Het Multiple Sclerose (MS) netwerk

Daarnaast zijn we verschillende samenwerkingen aangegaan om de kwaliteit van de zorg aan u nog verder te optimaliseren

Logonet Drechtsteden

Logonet Drechtsteden is een samenwerkingsverband van 5 logopediepraktijken.
Wij hebben de handen ineengeslagen om ervoor te zorgen dat kwalitatief hoogwaardige logopedie voor iedereen van 0 tot 100 jaar in de regio toegankelijk is. Iedere aangesloten logopediepraktijk heeft zijn eigen specialisatie binnen de logopedie, De logopedisten van Logonet verwijzen naar elkaar door, zodat elke patiënt bij de juiste logopedist terechtkomt en hij de beste zorg krijgt.
Met onze samenwerking willen we het belang van logopedie meer onder de aandacht brengen en ervoor zorgen dat patiënten eerder verwezen worden naar de logopedie. Door het bieden van kwalitatief goede zorg, gebaseerd op de meest recente inzichten, geven we onze patiënten weer een kans mee te kunnen doen in de communicatie thuis, op school en op het werk.

Ga naar Logonet Drechtsteden

Oefentherapie

Oefentherapiepraktijk "De Beweegcoach Klaren &Ligt"is ook gevestigd aan de Torenstraat 225 te Dordrecht.  Ga naar de website.

Oncologie Netwerk

Het oncologie netwerk Dordrecht (OND) is opgericht vanuit de behoefte, om de groeiende groep oncologische patiënten in de eerste lijn adequate behandeling te kunnen bieden. Wanneer een multidisciplinaire behandeling noodzakelijk is, stemmen de zorgverleners de behandeling op elkaar af. Ga naar de website.

MS Netwerk

MS Zorg Nederland is een onafhankelijke organisatie waarbinnen diverse partijen die actief betrokken zijn bij de zorg voor mensen met MS met elkaar samen werken om de meest optimale zorg denkbaar vorm te geven en toegankelijk te maken. Ga naar de website.